Edwin's Journaal

<edwin@bitstorm.org>

Gedachten en belevenissen van Edwin Martin.

    Edwins journaal
  1. Archief
  2. Jolies weblog
  3. Leora

Brand-software met gratis CD-brander

do 16 sep 2004 14:54

Na m'n PC-upgrade een maand geleden werkte m'n Pinnacle InstantCD CD-brandsoftware niet meer. Nieuwe brand-software kopen maar. Een nieuwe Pinnacle Instant CD kost 79 euro. Gezien m'n ervaringen met deze software heb ik dat er zeker niet voor over. Nero Burning ROM 6 vind ik veel prettiger software en het is nog tien euro goedkoper ook.

Toch vind ik 69 euro voor een brandprogramma nog steeds erg duur. Er zit wel allemaal extra software bij, maar dat gebruik ik toch niet. Ik wil alleen CD's en DVD's branden.

Ik zie ook dat een uitgeklede versie van Nero Burning ROM voor negen euro kunt kopen, maar alleen bij een nieuwe CD-brander. He, jammer ik heb geen CD-brander nodig. Maar wacht eens! Een CD-brander kost 29 euro. Dus heb ik voor 29 plus 9 is 38 euro m'n CD-brandsoftware. Even de specificaties van de CD-brander op het Internet opzoeken.. zit daar de uitgeklede versie van Nero al bij!

Vandaag fiets ik naar de Mycom en koop voor 29 euro mijn Nero brandsoftware, met gratis CD-brander ;-) De software werkt prima, ook om DVD's op m'n DVD-brander te maken.

Uiteindelijk heb ik 40 euro bespaard en een CD-brander overgehouden. Wie wil er nog een CD-brander?

Reacties

Voeg je reactie toe: