Edwin's Journaal

<edwin@bitstorm.org>

Gedachten en belevenissen van Edwin Martin.

    Edwins journaal
  1. Archief
  2. Jolies weblog
  3. Leora

O'Neill Solar Backpack

wo 19 okt 2005 12:40

Voor een gadgetliefhebber als ik is het leven soms best lastig. Luister je naar je MP3-speler, hoor je je mobieltje niet overgaan. Net als je een belangrijk telefoontje zal krijgen, raakt de batterij op. Je stapt van je fiets af en de draden van je oortelefoontje blijven achter het stuur hangen.

On'Neill heeft nu een rugzak ontwikkeld die een einde maakt aan al deze (en andere) problemen: de Solar Backpack. Door de ingebouwde zonnepanelen worden de batterijen van je mobieltje en iPod vanzelf opgeladen. Je mobieltje en iPod zijn geheel geïntegreerd. Gaat je telefoon af, dan wordt de muziek gepauzeerd. Na het gesprek gaat de muziek weer verder. Beide apparaatjes blijven opgeladen door de ingebouwde zonnepanelen. Voor de bediening hoef je niet op zoek te gaan naar je apparaatjes, want dat kan gewoon op een hengsel.

Zo'n backpack is ideaal als je naar verlaten delen van de wereld gaat waar geen elektriciteit is. Maar daar begin je met een mobieltje natuurlijk ook niets. Dan kun je voor 250 euro vast leukere gadgets kopen.

Reacties

Voeg je reactie toe: