Edwin's Journaal

<edwin@bitstorm.org>

Gedachten en belevenissen van Edwin Martin.

    Edwins journaal
  1. Archief
  2. Jolies weblog
  3. Leora

Trigger Happy

do 8 dec 2005 21:56

Vandaag was onze vriend Peter op bezoek. Zijn twee dochtertjes konden zo lekker met onze dochtertjes spelen. Het was net een klein crecheje.

Peter vertelde ons over een website van een Vlaamse commerciële zender waar heel grappige filmpjes te bekijken waren. Na even zoeken had ik het gevonden: tien afleveringen met elk meer dan dertig korte grappige filmpjes. De filmpjes hebben gemeen dat ze allemaal een surrealistische situatie in de openbare ruimte creëeren. Het zijn de omstanders die de grap 'af' maken. Sommige filmpjes zijn erg leuk, sommige wat flauw. Maar dat ligt natuurlijk ook aan je smaak en zeker ook aan je stemming.

Zo is er een filmpje waar een wit busje met de tekst "Buskot verplaatsingen" voor een buskot (bushalte) stopt, de halte meeneemt en de wachtenden verbijsterd achterlaat. Of het filmpje waarbij midden in een Vlaamse stad ineens uit een straatje een stierenvechter komt rennen die roept dat er een stier aankomt waarop de toevallige voorbijgangster verschrikt mee begint te rennen.

Reacties

Voeg je reactie toe: