Edwin's Journaal

<edwin@bitstorm.org>

Gedachten en belevenissen van Edwin Martin.

    Edwins journaal
  1. Archief
  2. Jolies weblog
  3. Leora

jQuery presentatie

wo 11 maa 2009 22:07

Gisteren heb ik een presentatie gehouden over jQuery, een JavaScript-bibliotheek. Dit deed ik tijdens een Fronteersbijeenkomst die dit keer plaatsvond in het Mediacollege Amsterdam. Fronteers is een vakvereniging voor front-end webontwikkelaars.

Na het intensief werken met jQuery voor cinema.nl liep ik al ruim een jaar rond met het idee een keer een presentatie over jQuery te houden. Gisteren was het dus zover.

Er waren rond de 60 vakgenoten aanwezig. Op mijn vraag hoeveel javascripters aanwezig waren, stak zo'n 80 procent zijn hand op. Een groot deel daarvan had ook weer ervaring met jQuery. Wauw, dat was veel meer dan op andere bijeenkomsten en waar ik rekening mee had gehouden. Door het grotere kennisnivo van het publiek ging ik een stuk sneller door de slides heen.

Iedereen die ik achteraf sprak was tevreden met de presentatie en ze hadden allemaal wel iets opgestoken. Gelukkig.

Hieronder een link naar de presentatie. Helaas is die zonder commentaar wat minder waardevol. Het maakt gebruik van een presentatiesscript om door de slides te bladeren. Dat heb ik vrij snel in elkaar gezet. Met jQuery natuurlijk.

Reacties

Voeg je reactie toe: